Telefon, tv og internet

H/F Skovly UDKAST April 2014 Telefon, tv og internet i H/F Skovly.
Der findes ikke fælles internet eller fællesantenne i foreningen.

Der er telefonkabel og fibernet gravet ned i Skovlys veje med mulighed for tilslutning til hvert hus.
Gennem telefonkabellet kan man f.eks hos TDC få ca.13 megabit til internet, og 2‐3 stk. tv pr. husstand. (Der bruges f.eks. 4 megabit til at trække Hometrio, som TDC kører med.)
Det er nødvendigt at opgive den specifikke adresse, for at få de nøjagtige oplysninger om netop det hus, man ønsker det installeret i. Der kan forekomme forskelle på, hvordan kablerne er trukket, og derfor kan det variere fra hus til hus, hvad der kan lade sig gøre.
Der er tre primære spillere, når det kommer til tv via bredbånd på telefonlinjen. De 3 største er: TDC, Fullrate (der er ejet af TDC) og Telia.
Kundenummeret til TDC er 70 70 30 30
Alternativt kan man få et mobilt modem til internettet.
Fibernet.
Enkelte er tilsluttet det fibernet, der bl.a. er installeret i Skovlys veje via de sorte bokse, som står flere steder i foreningen. Hermed opnås en højere hastighed og bedre kvalitet. Kan udføres f.eks. via bolignet.dk. Det er en forudsætning, at ens parcel højst er 30 meter fra fibernettet, hvilket ikke alle i foreningen er.

Indholdet i dette papir er til almen information i foreningen og bygger på de oplysninger, bestyrelsen er bekendt med ved udfærdigelsen. Der tages forbehold for den til enhver tid gældende lovgivning og regler, og bestyrelsen hæfter ikke juridisk for indholdet.